Juventus Torino podneo ostavku na odlazak Adrijena Rađiota

Juventus Torino podneo ostavku na odlazak Adrijena Rađiota

Jednom, ali ne dva puta. Prošlog leta, Adrijen Rabiot je već stigao do kraja ugovora u Juventusu. Međutim, torinski klub je uspeo da ga ubedi da produži. Nažalost, samo godinu dana. Dakle, evo 29-godišnjeg veznog igrača ponovo u omiljenoj situaciji fudbalera, onoj u kojoj imaju sve karte u rukama.

Juventus, zadovoljan svojim učinkom, nadao se da će ga zadržati, još jednom. Data je ponuda za dvogodišnje produženje, sa platom nešto većom od 7,5 miliona evra godišnje. Međutim, ona je do sada ostala bez odgovora. Ovo u početku nije zabrinulo Staricu, ali počinje da pronalazi vreme. Pogotovo što je Adrijen Rabiot napravio posebno ubedljiv start na Euro sa reprezentacijom Francuske. Dovoljno da ubedi svoje udvarače da preduzmu akciju.

Juve iznerviran

Kako je u ponedeljak izvestilo nekoliko italijanskih medija, Juve je očigledno shvatio šta se dešava, tačnije odlazak 29-godišnjeg francuskog internacionalca. Torinski klub sada sumnja da će klan Rabiot reći ne. Prošle sezone, Rabiotoovo produženje najavljeno je 27. juna. Tu smo uskoro ali neće biti srećnog kraja za torinski klub, koji je već aktivirao druge opcije za svoj vezni red, poput Daglasa Luiza i Kerena Turama.

Kako se navodi, sportskog direktora Kristijana Đuntolija nervira Adrijen Rabiot, koji bi više voleo veću ponudu za plate od Juventusa. Real Madrid je nedavno pogledao slučaj Francuza, dok su zainteresovani klubovi poput Bajern Minhena, Liverpula i Mančester junajteda. Premijer liga, koju je Rabiot oduvek želeo da otkrije, mogla bi da bude odabrana destinacija. Ostaje da se vidi da li ćemo saznati izbor igrača pre kraja Evrokupa.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.