Lacio: Luis Alberto ide u Katar

Lacio: Luis Alberto ide u Katar

Referentni igrač Serije A poslednjih godina, sa nekoliko sjajnih sezona na svoju zaslugu, Španac Luis Alberto napušta Lacio i odlazi u Katar. On je zaista potpisao sa Al-Duhailom, stavljajući tačku na 8-sezonsku rimsku avanturu.

Pridružuje se klubu u kojem zatičemo Isaka Lihadjia i Filipea Kutinjoa, a koji je završio na šestoj poziciji u poslednjoj Katar Stars ligi, gde igraju i drugi veliki igrači poput Marka Veratija (Al-Arabi) ili Rodriga Morena (Al-Rayyan).

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.