Nikolo Barela produžio ugovor u Interu do 2029.

Nikolo Barela produžio ugovor u Interu do 2029.

Veoma dobre vesti za Inter. Aktuelni šampioni Italijana upravo su objavili produžetak ugovora Nikolo Barela do 2029. godine. Vezni igrač mu produžava ugovor na tri sezone, pošto se 2020. godine pridružio Nerazuriju iz Kaljarija za 32 miliona evra.

Ovaj 27-godišnjak je nezaustavljivi deo tima Simonea Inzaghija (48 utakmica u svim takmičenjima ove sezone za 2 gola i 8 asistencija) ali i u reprezentaciji. On će biti ključni igrač Lućana Spaletija tokom Evra ako ga stas ostavi na miru.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.