Marko Baroni nasleđuje Igora Tudora u Laciju

Marko Baroni nasleđuje Igora Tudora u Laciju

Odlaskom Igora Tudora iz Lacija, rimski klub je tražio novog trenera za sezonu 2024/2025. Marko Baroni, koji je radio za Helas Veronu, koga je zadržao u Seriji A, prišao je Bjankocelestiju i potpisao je za narednu sezonu.

„SS Lacio je objavio da je imenovao Marka Baronija za trenera prvog tima. Trener će se od 1. jula pridružiti klubu iz Bjankoceleste sa višegodišnjim ugovorom. Dobrodošli u Baroni u prestonici i najlepše želje za dobar rad cele porodice Biancoceleste“, piše u saopštenju za javnost.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.