Reketaši Pola Pogbe želeli da postanu njegovi agenti

Reketaši Pola Pogbe želeli da postanu njegovi agenti

Sankcionisan zbog pozitivnog testa tokom anti-doping kontrole do septembra 2027. godine, Pol Pogba svoju karijeru vidi u zastoju. Tridesetjednogodišnji vezni igrač, koji je poslednjih godina imao dosta ličnih problema, takođe je doživeo reket. Protiv šest osoba podignuta je optužnica u slučaju otmice i pokušaja iznude od strane organizovane bande na francuskom internacionalu.

Kao što je izvestio Tim u dokumentarcu, dvojica od njih, Mamadu M. i Adama C, imali su za cilj ulogu igračeg agenta posle smrti Mina Raiole i pre nego što je Rafaela Pimienta preuzela vlast. „Ako ga ne vratimo, bićemo šargarepa“ Mamadu M je rekla kada je poznati agent umro.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.