PSG može da zaboravi na Kvaratskheliju

PSG ubrzava za prvog regruta

PSG može da zaboravi Khvicha Kvaratskhelia. Prioritet u glavama pariskih lidera da ojačaju levu stranu, posle odlaska Kajlijana Mbapea, Gruzijca ljubomorno čuva Napoli, koji ovog leta nikada nije razmišljao o odlasku. I to uprkos konkretnim pristupima Pari Sen Žermena.

A kako je Sport Mediaset izvestio u utorak, to se neće promeniti u narednim nedeljama. Kvaratskhelia je ponovio ljubav prema napolitanskom klubu, a njegov agent trenutno pregovara o produžetku njegovog ugovora, uz klauzulu o oslobađanju, kako smo objasnili. Antonio Konte, novi trener Napolija, jasno je stavio do znanja da namerava da se osloni na njega za narednu sezonu.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.