Evropa otkrovenje u Rüdiger-Füllkrugu, Rabiotski prljavi trik u Juventusu

Evropa otkrovenje u Rüdiger-Füllkrugu, Rabiotski prljavi trik u Juventusu

Polemika u Nemačkoj

Nekoliko dana pre početka Evro, zemlja domaćin nudi sebi kontroverzu bez koje bi rado radila. Dok je obuka bila otvorena za javnost, u Nemačkoj je izbila prepirka. „Rüdiger i Füllkrug napadaju jedni druge“ pred 4000 gledalaca, kako je rečeno Bild na njegovim unutrašnjim stranicama. Njih dvojica su umalo došli do udaraca zbog preterano jakog obaranja odbrambenog igrača Real Madrida na napadača Dortmunda, što je bio remake finala Lige šampiona. Imena su razbacivana okolo, zezali su se pre nego što je Nagelsmanov glavni asistent intervenisao da ih razdvoji. U Evropi ljudi trljaju ruke o ovaj okršaj. „Stvari se zagrevaju između Rüdigera i Füllkruga“Releji Tim dok novine ACE imajte na nauda da je to bilo „Vruće“. Ovim incidentom Nemačka počinje da oseća pritisak da bude domaćin i mora da preuzme svoj status favorita. Da bi ublažio tenzije, Füllkrug je postavio fotografiju na svoj račun Instagram gde je bio u duelu sa Rüdigerom. Njih dvojica, koji se poznaju još od omladinskih selekcija, izgleda da su izgladili stvari. Barem su to poruka preko koje su hteli da pređemo.

Besni klan je pohlepan

Čovek je na naslovnoj strani Corriere dello Sport Ovog utorka ujutru, ovde Adrijen Rabiot. Na kraju ugovora sa Juventusom, Francuz se još uvek nije produžio. Prema našim informacijama, još uvek nije postignut dogovor između različitih strana, čak i ako igrač ostane otvoren za ideju slušanja uprave Torina. Prisustvo Tijaga Mote igra veliku ulogu u pregovorima, ali igrač ne zatvara nikakva vrata. I kao što italijanske novine objašnjavaju, „Besnilo iskušava AC Milan“. Klub iz Milana je oduvek voleo Francuza i već se trudio da ga privuče u prošlosti. Kao što je često slučaj sa klanom Rabiot, plata će napraviti razliku. „Bjankoneri“ nude trogodišnji ugovor na 7 miliona evra, dok bi Rossoneri umesto toga mogli da se fokusiraju na dužinu ugovora, sa više godina koje bi mogli da stave na sto. Rabiot traži oko 7,5 miliona evra plate.

Neizvesnost oko Sake

Više nego ikada, selekcija Tri Lava se željno iščeku. Ako su Englezi navikli da imaju kvalitetan odred, nikada nisu uspeli da sve ovo konkretizuju titulom. Zemlja koja je izmislila sport čeka trofej od Svetskog prvenstva 1966. Menadžeri nacionalnog tima izlaze iz velike individualne sezone u klubu. Mislimo na Kejna, Belingema, Fodena, Palmera, Rajsa ili Saku da imenujemo nekoliko. Što se tiče ovog drugog, ostaje sumnja u njegovu formu. Dnevna zvezda govori o „Trka“ protiv sata za zvezdu Arsenala. Ovaj poslednji je propustio poslednju utakmicu u sezoni i nije u vrhu forme. Odigrao je samo 25 minuta tokom predsezonskih utakmica. Njegovo odsustvo za početak takmičenja bi očigledno bio veliki udarac.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.