Juventus Torino insistira na Morati

Juventus Torino insistira na Morati

Ovog leta Alvaro Morata će biti u centru razgovora u Atlético de Madridu. Tridesetjednogodišnji napadač, pod ugovorom do 2026. sa Kolhonerosima, mogao bi da promeni melodiju ovog leta, posle razočaravajuće druge polovine sezone (19 golova između avgusta i decembra, samo dva između januara i maja). Kao što je naznačeno ACE, španski internacionalac (73 kapice) mogao bi da se vrati u klub koji je već poznavao.

I zaista, iberijski mediji navode da bi Juventus Torino želeo da se repatrijacija španskog centarfora, koji je igrao za Torino između 2014. i 2016. godine, zatim između 2020. i 2022. godine. „Bjankoneri“ će morati da plate oko 15 miliona evra da bi preuzeli njegove usluge. Morata bi takođe bio spreman da smanji platu kako bi se pridružio Staroj dami. Uprkos tome, pred Evrom neće biti doneta nikakva odluka.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.