Fiorentina, AS Roma: Andrea Beloti traži izlaz

Fiorentina, AS Roma: Andrea Beloti traži izlaz

Od odlaska iz Torina u leto 2022. godine, Andrea Beloti se borio da stekne stabilnost. Posle komplikovane prve sezone u AS Romi, italijanski napadač je pozajmljen Fiorentini tokom poslednjeg zimskog transfer prozora na period od 6 meseci gde je na 24 nastupa zabeležio ukupno 4 gola. Prema našim informacijama, Viola ne namerava da aktivira opciju kupovine i Đolorosi nisu odlučniji da ga zadrže u rotaciji. Prema ugovoru u Rimu do juna 2025, Galo traži prenoćište.

Prema našoj nesmotrenosti, klub komo, promovisan sledeće sezone, otkucao je svoj profil kako bi ojačao svoje ofanzivne linije. Tridesetogodišnjak, rodom iz Lombardije, motivisan je idejom da se vrati u svoj region. Nekada u potrazi za evropskim projektom, preferencija Andree Belotija sada je za sportski projekat u kojem može da se nametne kao neprikosnoveni starter u nadi da će povratiti svoje mesto u nacionalnom timu. Kao podsetnik, imao je 113 golova na 251 utakmici u Torinu. Prema našim informacijama, AC Monca i Udinese takođe razmišljaju o tome.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.