Napoli pokrenuo ponudu za Buongiorno

Napoli insistira na bivšoj meti Luisa Kamposa

Napoli želi da udovolji svom novom treneru Antoniju Konteu, tako što će izgraditi tim koji će verovatno igrati na vrhu tabele sledeće sezone. Nije kvalifikovan za Evropski kup, Napoli će biti fokusiran na domaće poslove. To ga ne sprečava da napadne veoma tražene igrače u Seriji A. Ovo je slučaj Alesandra Buongiornoa, 25-godišnjeg odbrambenog igrača Torina.

Prema našim informacijama, Napoli je svoju ponudu, oko 40 miliona evra, dao torinskom klubu. To je defanzivni prioritet Antonija Kontea, koji je ponovo bio u prilici da vidi igrača u akciji tokom prijateljske utakmice Italije u nedelju uveče protiv Bosne i Hercegovine. Buongiorno je voljan da se pridruži Napoliju. Ako ovo vođstvo ne uspe, Napoli misli na Marija Hermosa (Atlético de Madrid).

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.