Juventus ispituje slučaj Vitora Roka

Juventus ispituje slučaj Vitora Roka

Vitor Roke (19 godina) došao je prošle zime da ojača napadački sektor Barse, ali nije uspeo da se uveri u svoje retke nastupe. Uprkos novom treneru, Ksavi je u umakao mesto Hansiju Fliku na klupi Barse, mladi Brazilac je zabrinut zbog vremena igranja za sledeću sezonu. Prema Gazzetta dello Sport, Juventus iz Torina bi mogao da mu ponudi izlaz na pozajmicu.

Dolaskom Tijaga Mote na klupu „Stare dame“, napadač Barse bi bio jedna od opcija za jačanje tima. Međutim, torinski klub prvo mora da smanji svoj račun za plate prodajom. Sa ovim novim udvaračem za pozajmicu, Barča neće imati problema da proda svog igrača ukoliko uprava kluba odluči da overi njegov odlazak.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.