OL: Luiz Henrique ne želi da dođe za sada

OL: Luiz Henrique ne želi da dođe za sada

Luiz Enrike je prošlog februara napustio Real Betis kako bi se vratio u Brazil, tačnije u Botafogo, za ček od 20 miliona evra, što je najveći transfer za jedan brazilski klub. Klub u vlasništvu Džona Tekstora uvrstio je OL klauzulu, što je omogućilo 23-godišnjaku da se pridruži Rhone strani ovog leta ili sledećeg januara. Pa, na papiru. U ovom trenutku, čini se da igrač nije odlučio da se pridruži Francuskoj, kao što se poverio tokom intervjua sa Ge Globo.

„Veoma sam srećan ovde u Brazilu. Nameravam da ostanem ovde do kraja godine. Još uvek ne razmišljam o Evropi. Želim da odradimo svoj deo ovde u Botafogu. Želim da restrukturiram Botafogo, to je klub koji zaista zaslužuje da bude gore. To je klub koji se bori (za titule), to je kao naša porodica. Ћelim da dam svoj doprinos. Pričaćemo o Lionu kasnije.“, izrazio brazilski vinger. OL će morati da bude strpljiv.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.