OGC Nice odgovara na navodnu prodaju kluba od strane INEOS-a

OGC Nice odgovara na navodnu prodaju kluba od strane INEOS-a

Ove nedelje, Indipendent odustao od teških informacija objašnjavajući da je INEOS grupa spremna da stavi OGC Nice na prodaju. Nakon što je preuzeo Mančester junajted, britanska grupa Džima Retklifija, delovala je primorano da se rastane sa OGC Nice kako bi ispoštovala pravila UEFA o vremenskoj osi, ali i zbog kolapsa tržišta televizijskih prava za Šampionat Francuske. Podatak koji je klub Azurna obala komentarisao, sa Tim.

«Logično je da bi moglo da se pojavi pitanje prodaje kluba, posebno imajući u vidu nedavne promene trenera i sportskog direktora koje su napravljene u klubu. Ali uveravam vas da je cilj akcionara do danas apsolutno ne prodatipružio uveravanja Žan-Pjeru Riveru, predsedniku TERETANE, koji je dodao: Trenutno nije prodavac kluba. Da je klub na prodaju, rado bih vam rekao, jer nije ni ubistvo ni sramota staviti klub na prodaju. Nakon toga, ako bi jednog dana bio na prodaju, ne bi bilo problema, jer je zdrav i strukturiran».

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.