Bes: Jan Valerij blizu povratka u Englesku

Bes: Jan Valerij blizu povratka u Englesku

Promovisan u Ligu 1 sa Anžeom, ne očekuje se da Jan Valeri iskusi radost unapređenja sa SCO. Desni bek iz Tunisa blizu je odlaska kao što je nagovestio dnevnik Timpreciznije u Engleskoj.

Ovaj 25-godišnjak bi u sredu postigao ugovorni ugovor sa Šefildom, šampionskom stranom (engleski D2). Trener Deni Rohl, koji ga je poznavao u Sautemptonu, želi da ga regrutuje ovog leta. Dva tima tek treba da se dogovore, dok Valerijov ugovor traje do 2026. sa Anžerima.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.