TV prava: Filip Dialo potvrdio ideju kanala posvećenog Ligi 1

TV prava: Filip Dialo potvrdio ideju kanala posvećenog Ligi 1

Pitanje TV prava Lige 1 je veoma vruće. LFP još uvek nije pronašao kupca, i da bi se suprotstavio ovom problemu, predložio je ideju kanala 100% posvećenog Ligi 1, za iznos od 25 evra mesečno. Predlog koji je potvrdio predsednik FFF Filip Dialo tokom generalne skupštine.

„Verujem da se strategija Lige zasniva na ideji stvaranja TV kanala koji bi okupio sve te utakmice. Verujem da je ideja ovog lanca način da se odgovori na problem segmentacije prava.“– rekao je prvo, pre nego što je odbranio Ligu. „U teškom smo trenutku. Pregovori o TV pravima su uvek delikatni trenuci (…) Stavio sam svoj rad na sluћbu Lige. Prirodno je da Federacija podržava i pomaže Ligi u ovoj borbi“.dodao je on. U svakom slučaju, rešenje će morati brzo da se pronađe…

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.