Nathanaël Mbuku bi mogao da ostane

Nathanaël Mbuku bi mogao da ostane

„Dragi navijači, hvala vam na ljubavi i podršci koju ste mi pružili. Nikada neću zaboraviti žar Džefroja Guičarda i trenutke provedene sa tobom. Kakva čast biti jedan od vas tokom ovog divnog epa koji je video kako ova fudbalska institucija vraća svoje jedno i jedino mesto u Ligi 1“. Kao i Irvin Kardona, Natašel Mbuku je želeo da pošalje poruku navijačima na kraju pozajmice u Forezu. Poslednji oproštaj? Nisam baš siguran pošto je, prema našim informacijama, videti 22-godišnjeg napadača, autora 4 gola i 2 asistencije za šest meseci sa Zelenima, ostati duže u Forezu prava opcija, pogotovo što je klub kupljen.

Bivši francuski omladinski internacionalac, odlučujući u novčanom vremenu, bilo u povratku u plej-of protiv Rodeza ili protiv Meca kada je uručio asistenciju Ibrahimu Vadiju za gol unapređenja u L1, bio je veoma obeležen njegovom avanturom u Sent-Etjenu, bilo sa trenerom, Lodom Perinom ili pristalicama Sent-Etjena. Vrteći Mbuku ne bi bio protiv ostanka u Ligi 1 sa Zelenima. Ali konkurencija obećava da će biti oštra pošto Augzburg računa na njega za sledeću sezonu i postoje interesovanja iz Španije… Budite nastavljeni.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.