Nantes: prokleta otkrića o igraču duhova Lanselotu Karbonu

Nantes: prokleta otkrića o igraču duhova Lanselotu Karbonu

Vest je napravila mnogo posmatrača na obali Erdre vinca. Nakon završetka još jedne razočaravajuće sezone u Ligi 1 (14. na stajalište), FK Nantes je ponovo u vestima zbog svojih manevara iza kulisa. Kanarinci žele da potpišu mladi Lanselot Karbon na prvi profesionalni ugovor od tri godine. Niљta posebno na prvi pogled.

Osim što je ovaj 19-godišnjak sin agenta Paskala Karbona, koji je veoma blizak Valdemar Kiti. Njih dvojica su takođe zajedno pregovarali o transferima Ismaela Bangoure i Adsona. Na kraju, Lanselot Karbon je na pragu potpisivanja profesionalca iako je odigrao samo 87 minuta od dolaska u Nantes 2020. godine! Vrlo brzo, Kitina odluka je bila priča o gradu jer nije imala smisla na sportskom nivou.

Još jedan snimak Kite koji ne prolazi

Štaviše, osoba bliska FCN-u dala je prokleto svedočenje u kolumnama Pa stopalo. „Čim je stigao (2020. godine), već smo osetili prevaru. On zaostaje na svim nivoima, a treneri vrlo brzo shvataju da ovog igrača nema slučajno. U teškoćama je sa igračima koji su godinu dana, ponekad čak i dve godine mlađi od njega. Nije na nivou, ali niko ništa ne govori, pustili smo ga da trenira, jer znamo da ne možemo mnogo da kažemo. »

Osim što ovaj poseban slučaj može imati štetne posledice unutar žute kuće. Poznat po treninzima, da li će Nantes rizikovati da vidi nekoliko perspektivnog igrača kako se pakuju, razočarani što vide da je ova vrsta besplatnih propusnica odobrena? „Mnogi su to veoma loše uzeli, kao nedostatak poštovanja. Igrači koji odigraju seriju mečeva, pokvase košulju, počinju da se uočljuju sa prvim timom. Međutim, neki su preokrenuli situaciju i pomislili da bi slučaj Ugljenik mogao da bude koristan u pregovorima o mogućem profesionalnom ugovoru. » Kita bi mogla da postane zalivana prskalicama.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.