Tuluz: Predsednik Demijan Komoli stavljen u policijski pritvor

Tuluz: Predsednik Demijan Komoli stavljen u policijski pritvor

U okviru slučaja agenata lažnih igrača koji se tiču usvojenog sina Kristofa Galtijea, nekoliko agenata i posrednika iz sveta fudbala stavljeno je u policijski pritvor kako bi saznali svoju ulogu u nekoliko sumnjivih transfera, obaveštava Le Parisien. List ukazuje na to da su istražitelji čuli Demijena Komolija, predsednika FK Tuluz. On bi bio optužen da je prošlog leta pozvao „lažnog“ agenta u kontekstu dolaska Džordana Galtijea, sina Kristofa, na mesto asistenta Karlesa Martineza Novela.

U saopštenju TFC-a se navodi da „Od početka procedure, Demijan Komoli je u potpunosti sarađivao sa istražiteljima, odgovarao na sva njihova pitanja i pružao tražene informacije na sveobuhvatan način.“ Na sudu, i u kontekstu protivničke debate, dokazaće se da prekršaji za koje je Dejmijan Komoli optužen apsolutno nisu okarakterisani“, dodaje njegov advokat. Klub ima puno poverenje u Sud da u potpunosti oslobodi Demijena Komolija i neće dalje komentarisati ovaj slučaj.“.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.