Renes: Klub napreduje na Ivana Jurića

Renes: Klub napreduje na Ivana Jurića

Ivan Jurić je upravo završio treću sezonu u Torinu sa devetim mestom u Seriji A. Oslobođen bilo kakvog ugovora, 48-godišnji hrvatski trener traži novi izazov. Prema našim informacijama, on se trenutno nalazi u svojoj zemlji gde će se uskoro sastati sa liderima Hadžuk Splita. Narednih sati biće održani pregovori sa sportskim direktorom Nikolom Kalinićem, bivšim internacionalca koji je igrao za nekoliko ekipa Serije A.

Jurić dobro poznaje ovaj tim od kada je tamo igrao od 1994. do 1997. godine i rodom je iz tog grada. Nedavno smo vam rekli da Hrvat cilja iskustvo u inostranstvu, daleko od Serije A gde je oduvek bio trener. Ovako je ponuđen Pablu Longoriji, a Stade Rennais ga je zapazio. Videti da ga klub iz Bretona proučava nije iznenađujuće s obzirom da je njegov novi sportski direktor Italijan Frederik Masara, koji je radio u prostorijama AC Milana.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.