Jérôme Rothen ponovo osvetljava Kylian Mbappé

Veče Kajlijana Mbapea tera Madrid da reaguje!

Novi igrač Real Madrida i oslobođen zbog zvaničnog odlaska, Kajlijan Mbape je održao odličan nastup u sredu uveče tokom prijateljske utakmice Les Bleusa protiv Luksemburga. Autor dve asistencije i gola, bivši napadač Parižana je, naime, bio jedan od velikih arhitekata pobede Francuza (3-0). Prisutan u Roten’s enflamme, ovog četvrtka, Jérôme Rothen nije uspeo da stavi sloj na temu francuske zvezde. „Sve što smo juče videli je sve što nismo videli tokom cele sezone u PSG“, pre svega je primetio bivši igrač PSG-a.

Nastavio je: „Pet meseci, kada Kajlijan ne uloži dovoljno napora, to nije problem trenera, direktora, predsednika, pristalica… To je samo pitanje poštovanja. Kada sebe stavite u kategoriju najboljih igrača na svetu, morate da imate stav koji ide uz to. Moraš da se boriš za svoje saigrače, za svoju zemlju, za svoj klub. Mislim da nas je izdao tokom cele sezone. Bilo je katastrofalno od početka do kraja u smislu slika i komunikacije. Veoma sam ljuta na njega. Jer kada ga vidim u francuskom timu sa bananom, to nije moguće“. To je rečeno…

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.