PSG: Iznenađujuća reakcija Rendala Kolo Muanija na odlazak Kajlijana Mbapea

PSG: Iznenađujuća reakcija Rendala Kolo Muanija na odlazak Kajlijana Mbapea

Kajlijan Mbape će zbog toga napustiti Pari Sen Žermen kako bi se pridružio Real Madridu. Nezadrživo, mediji gledaju da prikupe utiske budućih bivših saigrača Bondynoisa u prestonici. Međutim, kada je novinar pitao Rendala Kolo Muanija da li se plaši da vidi slabiji PSG bez Mbapea, bivši igrač Nantesa je otvoreno odgovorio.

„Manje jak, kažeš? Ipak smo dobili mnogo utakmica dok je bio na klupi. I dalje je dirljivo, izgubićemo sjajnog igrača, postigao je mnogo golova. Radiću sa njim u francuskom timu. (…) Kaže da mu je laknulo, ali da mu je već ranije bilo malo lakše. Kajlijan je odličan igrač, zna šta mora da uradi. On uspeva da se snađe u tome.“– rekao je on na konferenciji za novinare.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.