Florian Maurice je stigao u Nici

Florian Maurice je stigao u Nici

Postaje jasnije na Azurnoj obali. Odlaskom Frančeska Fariolija u Ajaks Amsterdam, OGC Nice je u procesu dobrodošlice svom nasledniku Franku Haiseu. Ako ima još nekoliko detalja koje treba rešiti, dolazak 53-godišnjeg trenera je na pravom putu, kao i dolazak Florijana Maurisija.

Posle četiri godine dobre i lojalne službe u Stade Rennais, Florijan Moris se sprema da napusti Rouge et Noir kako bi se pridružio teretani. Pozvan da zameni Florenta Gisolfija, koji je sada zadužen za Rim, lider Bretona je u sredu bio u Nici i uskoro bi trebalo da preuzme ulogu sportskog direktora Aiglonsa.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.