OM je završio prvi regrut

Zašto OM još uvek nije objavio svog novog trenera

OM još uvek nema trenera i čeka da Sérgio Conceição vodi tim sledeće sezone. Istovremeno, menadžment OM-a je aktivan u svom prozoru prenosa, posebno za regrutovanje mladih igrača. I zaista, OM je trenutno na meti Aleksija Kouma (18 godina). Mladi levi bek ej Džej Auxerrea, igrač bi mogao da potpiše svoj prvi profesionalni ugovor u Marseju, prema informacijama iz Pariski.

Dolazeći iz formacije Ile-de-France, posebno iz kluba Brétigny, Aleksi Koum je potom naučio svoj zanat u National 2 sa rezervnim timom AJA u Burgundiji. Francuski internacionalac na nivou U16, U17 i U18, promovisani Auxerre mu je ponudio samo jednogodišnji ugovor za obuku. Mladi odbrambeni igrač će u Marseju moći da potpiše trogodišnji ugovor.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.