Zinedine Zidan je veoma jak izlazak na OM i njegovu budućnost!

Zinedine Zidan je veoma jak izlazak na OM i njegovu budućnost!

Obično je veoma diskretan, pa kada govori, to je uvek mali događaj. Zinedin Zidan dao dug intervju medijima Kvadratnih prisutan na Youtube-u. Intervju u kojem je govorio o svojoj ljubavi prema gradu Marseju, kao i o OM-u. Legenda francuskog fudbala objasnila je da je želeo da vidi više igrača iz regiona u prvom timu.

„U Marseju, u okolini, volimo sport. Mnogo je sportista koji su izašli sa ovih prostora. Zato bismo voleli da vidimo još Marseljeze u OM-u, da izađemo iz komšiluka, jer postoji neverovatan bazen talenata.“, pre nego što je pričao o svojoj ljubavi prema timu marseja: „Nedostaje mi što nisam igrao za OM ali tako je kako je. Putovanje se tako desilo. Nisam to uradio, ali Marsej, klub, i dalje ostaje u mom srcu. Kao dete, bio sam na stadionu, na severnom uglu, sa prijateljima. Prava! Niko mi to neće oduzeti.“.

Zidan je veoma zauzet

I da li жe se uskoro vratiti na klupu? U poslednje vreme kruže glasine o povratku u Madrid pre nego što karlo Anćeloti produži ugovor. Isto važi i za francuski tim, pre nego što je Didije Dešamp produžio zakup. Glasine o interesovanju iz Bajerna takođe su se pojavile poslednjih nedelja. Postoji i ta fantazija da ga vidite kao trenera OM-a, temu koja nije bila upućena u intervju. U svakom slučaju, očigledno mu se ne žuri da se vrati na klupe…

„Naravno da mi nedostaje trenerski posao, ali sam zauzet. Najvažnije mi je da budem zauzeta, da radim stvari. Da budem negde aktivan. I ja jesam! Ali ja sam još uvek trener. Da, ponekad mi nedostaje svakodnevni ћivot. Ali moraš da znaš da je svakodnevni život trenera vruć. Potrebno je mnogo energije. I tako sam napravio pauzu. To je velika љansa. Ali to je u redu. U jednom trenutku, videćemo šta će se desiti i ako budemo morali to da ponovimo, uradićemo to. Ali nedostaje mi s vremena na vreme.. Poruka je proљla.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.