PSG: Danijel Riolo nasilno napao Nasera Al-Kalaifija

PSG: Danijel Riolo nasilno napao Nasera Al-Kalaifija

Real Madrid je čekao, ali klub iz Merenguea jeste uspeo da kupi Kajlijan Mbapea, a da nije platio ni jedan cent Pari Sen Žermenu. A za Danijela Rajola, ako je Kasa Blanka uspela da izvede ovaj neverovatan udar sa kapitenom francuskog tima, to je zbog Nasera Al-Kalaifija čije je umeće ozbiljno doveo u pitanje čuveni kolumnista.

„Institucija, kada je loše otelotvorenje, kada je kroz blato vuče nesposobni predsednik. (…) Onaj koji je naneo najviše štete instituciji PSG-a nije bio Mbape, već gospodin Naser Al-Kalaifi, onaj nesposobni predsednik koji nije prodao igrača kada je morao da bude prodat, koji je uradio ono što je on uradio tako što ga je držao na slobodi, koji je umešao predsednika Republike, koji je naterao majku da putuje kome je obećao milijarde… a njena majka je uzela milijarde! Svi oni jesu, ali glavni krivac ostaje predsednik.“, rekao je mikrofonu RMC Sport.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.