PSG: Ksavi Simons uzima zalihe svoje budućnosti

PSG: Ksavi Simons će ovog leta ponovo otići na pozajmicu

Uz officializaciju Kajlijana Mbapea u Real Madridu, očekivalo se da će Ksavi Simons otelotvoriti buduće lice ovog PSG-a 2024/2025. U klub je stigao 2019. godine iz FK Barselona, Holanđanin je do sada odigrao samo 11 utakmica i ne očekuje se da će mu vreme igranja biti povećano u narednoj sezoni. Očekivano da se vrati na pozajmicu i da ne nastavi u Parizu, igrač je upravo progovorio o svojoj budućnosti.

U intervjuu holandskim medijima AD, 21-godišnji napadački vezni igrač uverava da je „odlučiće tek posle evra. Želim prvo da se u potpunosti fokusiram na turnir. Veliki intenzitet nemačke lige i način na koji vršimo pritisak na mene napravili su sledeći korak u mom razvoju. To je najbolja odluka koju sam mogao da donesem i drago mi je što sam se usudio da to uradim. Za mene lično, bila je to veoma dobra sezona sa Nemačkim Super kupom, čak i da smo mogli bolje. PSV je takođe bio prvi izbor za mene i srećan sam što sam uspeo da pomognem klubu da se vrati na put ka Ligi šampiona“..

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.