Real Madrid: Itan Mbape poslao lepu poruku bratu

L1: Itan Mbape radi bolje od Karima Benzeme

To je već velika bomba ovog letnjeg transfer prozora: Kajlijan Mbape je zvanično potpisao za Real Madrid do 2029. Sedam godina po dolasku u prestonicu, Bondynois je izabrao da napusti Rouge et Bleu i Ligu 1 kako bi se pridružio klubu svojih snova: Real Madridu, kojem će se pridružiti narednih pet sezona.

Napuštajući Pari Sen Žermen, kapiten Les Bleusa je već dobio nekoliko poruka od svojih bivših saigrača, među kojima je i Ahraf Hakimi, ali i od Osamana Mbapea (17 godina), njegovog mlađeg brata, veoma ponosan što je igrao sa njim i koji kaže da ga neće pratiti u Real Madrid. „Bilo je zadovoljstvo ostvariti svoj san igrajući se uz tebe, veliki brate. Sada će se naši putevi rastati, ali naša veza se neće promeniti. Volim te»– napisao je on na Instagramu.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.