Kajlijan Mbape je obrisao PSG sa svojih društvenih mreža

Real Madrid: 3 opcije za uvođenje Mbapea

Ako sve bude išlo onako kako su najavili španski mediji, sve što treba da uradimo je da sačekamo dva kratka sata pre nego što se zvanično pojavi kajlijan Mbape u Real Madrid. Bondynois je takođe rekao Emanuelu Makronu da je ovaj događaj planiran „večeras“.

U međuvremenu, kapiten reprezentacije Francuske priprema ovu objavu za svoju ulogu. I zaista, nekoliko medija je primetilo da je igrač uklonio svako pominjanje PSG-a na svojim društvenim mrežama. Pariska stranica je definitivno okrenuta…

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.