PSG: Oproštajna poruka Ahrafa Hakimija Kajlijanu Mbapeu

PSG: Ahraf Hakimi žali zbog odlaska Kajlijana Mbapea

U narednim satima Kajlijan Mbape će zvanično biti najavljen kao novi regrut za Real Madrid. Poseban momenat za francuskog napadača, ali i za njegovog budućeg bivšeg saigrača Ahrafa Hakimija. Veoma blizak kapitenu Les Bleusa, marokanski odbrambeni igrač je želeo da mu pošalje poslednju poruku.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by Achraf Hakimi (@achrafhakimi)

„Hvala ti na svemu! Nedostajaćeš mi, brate moj! Volim te“, objavio je na svom Instagram nalogu. Ako neki u PSG neće žaliti za odlaskom Bondynoisa, drugi malo više…

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.