ASSE ozvaničio prodaju kluba

ASSE ozvaničio prodaju kluba

Saopšteno je i sada je zvanično. AS Saint-Étienne je upravo napravio prodaju kluba kanadskoj grupi Kilmer Sports zvaničnoj svojoj deoničarima, Rolandu Romeyeru i Bernardu Caïazzu. „Počinje novo poglavlje u našoj istoriji! Kilmer Sports je sada novi i jedini deoničar AS Sent Etjena. Ivan Gazidis je postao predsednik kluba, sa Husom Fahmijem i Džaesonom Rozenfeldom pored sebe. Danas se otvara nova stranica u bogatoj i prestižnoj istoriji ASSE-a. Kilmer Sports želi da razvije ASSE sa dugoročnim projektom zasnovanim na njegovim vrednostima i nasleđu, i fokusira se na budući rast kluba, uključujući u prvim timovima, muškom i ženskom, kao i u trening centru.“– kažu Zeleni.

„Želeo bih da se zahvalim Rolandu Romeyeru i Bernardu Caiazzu na nepokolebljivoj posvećenosti službi kluba više od dvadeset godina. Želimo da gradimo na onome što je oduvek bila snaga ASSE: njena istorija, njene vrednosti i izuzetna posvećenost njenih navijača u regionu i širom Francuske.“rekao je Ivan Gazidis, predsednik Kilmer Sportsa i novi predsednik ASSE. To je saopšteno dan posle promocije AS Saint-Étienne u Ligu 1, posle uspeha protiv FK Mec.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.