PSG potvrdio odlazak bivšeg člana svlačionice

PSG potvrdio odlazak bivšeg člana svlačionice

Igrač Pari Sen Žermena od sezone 2020/2021, Aleksandar Letelijer se dva puta pojavljivao u Ligi 1 u dresu Ile-de-Fransa. Regrutovan da bude broj tri, bivši golman Orleansa će krajem juna videti da se njegova crveno-plava avantura privela kraju.

Oslobođen bilo kakvog ugovora krajem meseca, 33-godišnjak neće biti produžen od strane PSG- a. Informacije su potpisane Tim a sportski dnevnik precizira da je ovaj izbor posledica želje Luisa Enrikea da sledeće sezone igra sa samo tri golmana, tačnije Đangluiđijem Donnarummom, Matvejem Safonovim i Arnau Tenasom. Treba napomenuti da nije doneta nikakva odluka u vezi sa budućnošću Serđa Rika.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.