ComAve, novi partner AS Monaka

Mercato Monaco: Ben Yedder, Akliouche, Fofana... Tijago Skuro pušta svoje istine

Novo partnerstvo na strani AS Monaka. Klub sa Roka, koji je ove sezone završio na drugom mestu Lige 1, upravo je najavio potpisivanje trogodišnje saradnje sa ComAve-om: „ComAve, globalna platforma za e-trgovinu, sa oduševljenjem najavljuje novo partnerstvo sa AS Monakom, jednim od najprestižnijih fudbalskih klubova u Francuskom šampionatu sa skoro 25 miliona navijača na svojim platformama društvenih medija. Ova saradnja predstavlja važan korak u unapređivanju iskustva ljubitelja fudbala.“

ComAve je već potpisao partnerstvo sa AC Milanom, Atlético de Madridom i Crystal Palaceom. Dobro utvrđen brend u svetu fudbala. ComAve, globalna platforma za e-trgovinu, integrisaće inovativne funkcije kako bi se povećala interakcija i veza između navijača Monegasque-a i njihovog kluba.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.