Lens kredit Óscar Cortés ponovo

Lens kredit Óscar Cortés ponovo

Stigao prošlog leta iz Milanariosa, kolumbijski pobednik Oskar Kortes (20 godina) nije mnogo igrao u Lensu. Posle 4 mala nastupa za 1 gol i 1 asistenciju za 40 minuta igre, poslat je na pozajmicu u Škotsku i Glazgov Rendžers. Relevantniji izbor pošto je posle 7 nastupa, 1 gola i 2 asistencije, našao svoje mesto u timu pre nego što se povredio.

Ubeđena, škotska formacija je odlučila da se vrati po novi jednogodišnji kredit sa opcijom kupovine. „Oskar Kortes je ponovo pozajmljen Rendžerima. U Rendžersu FC od prošlog februara, mladi internacionalac Oskar Kortes nastaviće škotsku avanturu u kampanji 2024/25 na pozajmici sa opcijom kupovine. Lepo se igraj Oskare“, piše u saopštenju za javnost severnog kluba.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.