PSG: Agent Đanluiđija Donnarumme podiže veo na svoju budućnost

PSG: Agent Đanluiđija Donnarumme podiže veo na svoju budućnost

Prozor letnjeg transfera još nije otvoren i Pari Sen Žermen se već sprema da registruje prvo pojačanje. U poodmaklim razgovorima sa glavnim klubom, Matvej Safonov, aktuelni golman FK Krasnodar u Rusiji i najnovije otkriće Luisa Kamposa, veoma je blizu ulaska u redove Ile-de-Fransa sledeće sezone. U tom smislu, da li Đanluiđi Donnarumma treba da bude zabrinut za svoj čin? Iznad svega, može li ovaj dolazak doći u pitanje njegove budućnosti u PSG? Stigavši u Pariz 2021. godine, italijanski golman se brzo etablirao kao neprikosnoveni starter na golu Parižana, uprkos konkurenciji sa Kejlorom Navasom. Povezan sa crveno-plavim do juna 2026. godine, italijanski internacionalac i dalje deluje predodređeno za poziciju broj 1 i nema nameru da pakuje kofere prema rečima njegovog agenta Enca Raiole.

„Da li ostaje u PSG? Ostalo mu je još dve godine ugovora sa klubom, srećan je, deo je srednjoročnog i dugoročnog projekta u koji se nadamo da će u narednih nekoliko godina stići do Lige šampiona u koju Pariz godinama ulaže ali nije lako, nadajmo se da ćemo ostvariti taj cilj“., rekao je on u intervjuu za Radio Sportiva. U međuvremenu, Đanluiđi Donnarumma će se uputiti u Nemačku gde će igrati Euro 2024 sa eskadrila Azurom.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.