Mec: Neočekivana objava Pjera Dreosija o njegovoj budućnosti

Mec: Neočekivana objava Pjera Dreosija o njegovoj budućnosti

Stvari su uzrujane na strani Lensa. Sezona Lige 1 se jedva završila i Sang et Or su napravili nekoliko poteza. Dok se Franck Haise priprema da napusti Artois kako bi se pridružio OGC Nici, vicešampion Francuske 2023. je zvanično objavio odlazak Arnauda Pouillea, u klub od 2017. godine, kako smo nedavno najavili. Da bi nadoknadio gubitak svog generalnog direktora, vlasnik RC Lensa je izabrao da se kladi na Pjera Dreosija.

Prisutan u Saint-Symphorienu kako bi prisustvovao povratni plej-ofu između svog tima AS Saint-Etienne, bivši direktor fudbala LOSC-a potvrdio je svoj dolazak u Lens na talasima Prajm video. Neočekivana izjava zbog koje se Ludovik Obraniak zgrčio. „Za mene, izgleda potpuno lunarno… da to objavim povrh ovih, tako… Možemo da sviramo drveni jezik, možemo da kažemo „videćemo“… Možemo da pohvalimo iskrenost ali iskreno, kao bivšem Mesinu, izjava mi mnogo smeta“zažalio je bivši Mesin.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.