OM: Džonatan Mraz uzima zalihe svoje budućnosti

OM: Džonatan Mraz uzima zalihe svoje budućnosti

Nije izabran prošle godine u reprezentaciji Francuske, posebno za Svetsko prvenstvo u Kataru krajem 2022, Džonatan Mraz će učestvovati na Euro 2024 u Nemačkoj. Desni bek se poverio razočaranju što ga nije pozvao Didije Dešamp na poslednje veliko takmičenje, ali će konačno moći da igra svoje prvo međunarodno takmičenje. Pred medijima, 31-godišnjak je iskoristio priliku da uzme zalihe sezone Olimpike de Marsej i iskoristio priliku da priča o svojoj budućnosti, pod ugovorom je do 2025. godine.

«Sezona je generalno bila komplikovana za OM. Ukratko, nije sve negativno. Naravno, činjenica da nismo u Evropi sledeće sezone je jasan neuspeh, ali moramo mnogo da naučimo iz nje. U ovoj komplikovanoj sezoni imali smo dobru grupu i snagu karaktera. Nema varalica u grupi. Znali smo kako da radimo. Ponekad smo pokušavali da damo sve svojim sredstvima u to vreme. Sledeće sezone, moraćemo da pokušamo da vratimo stvari na svoje mestoobjasnio je. Moju budućnost? Ne želim da pričam o tome, fokusiran sam na događaj. Prozor za prenos, imaćemo vremena da pričamo o tome posle, da se smirimo da razgovaramo kako treba.».

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.