Sočivo najavljuje odlazak Arnauda Pouillea

Sočivo najavljuje odlazak Arnauda Pouillea

Bio je u naftovodu nekoliko nedelja: Arnaud Pouille napušta RC Lens. Ove subote klub Artesijan je zvanično objavio odlazak svog generalnog direktora koji je na funkciji od 2017. godine, kako smo nedavno najavili. Potez koji bi trebalo da najavi druge, poput trenera Franka Haisea, čiji je odlazak sada potvrđen (već se oprostio od svoje grupe).

„Na kraju današnjeg sastanka Upravnog odbora, posle poslednjih nekoliko nedelja obeleženih razlikama u strateškoj viziji ali sa dubokim uzajamnim poštovanjem, Trkački klub de Lens i njegov generalni direktor Arnaud Puille najavili su kraj saradnje. Stižući u Trkački klub de Lens 2017. godine, veliki igrač u svojoj rekonstrukciji i razvoju, Arnaud Pouille odlazi u penziju. Ceo klub se srdačno zahvaljuje Arnaudu Pouilleu na značajnom poslu obavljenom tokom ove uzbudljive i energetski uzbudljive ere obnavljanja. U Racingu se sada otvara sledeći ciklus sa novom organizacijom čije će konture biti deljene narednih dana“, navodi se u saopštenju RC Lensa.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.