Klermont: nema žurbe za Muhameda Čama!

Klermont: nema žurbe za Muhameda Čama!

Klermontova sezona 2023-2024 zaista nije prošla po planu. U Ligi 1, Auvergnatsi su završili na poslednjem mestu sinonim za odlazak u Ligu 2. Slomljeno srce za CF63 koji je posle tri sezone u vrhunskom letu mislio da su napravili sebi ime u kremu francuskog fudbala. Pored ove kalamitne sezone u svim aspektima, neki igrači Klermonta su imali zanimljive sezone sa individualne tačke gledišta. Ovo je primetno slučaj Muhameda Čama.

Autor osam golova i četiri asistencije na 33 meča u vrhunskom letu, Austrijanac nije uspeo da spasi dan. Međutim, videti ga kako igra sledeće sezone u Ligi 2 deluje iznenađujuće. Prema našim informacijama, primljeno je nekoliko manje od zvezdanih ponuda. Zaista, do informacija su došli samo Trabzonspor, Adana Demirspor i Šarlot FC. Za 23-godišnjeg igrača koji izlazi iz dobre sezone, a koji je pod ugovorom do 2026. godine, možemo očekivati bolje…

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.