Edon Žegrova želi da napusti LOSC

Edon Žegrova želi da napusti LOSC

Izgleda kao kraj za Edona Žegrova u LOSC-u. U intervjuu za kosovski program Promo kiseonika, 25-godišnji vinger je izrazio želju da igra negde drugde, u klubu koji odgovara njegovim ambicijama. „Mislim da sam dao najbolje od sebe u Lilu i da je došlo vreme da odem u veći klub“kaže on.

Uprava Les Doguesa je upozorena, čak i ako je bivši igrač FK Bazela već u prošlosti izrazio želju da ne ostane predugo u Lilu. Sa 12 golova i 10 asistencija na 47 utakmica u svim takmičenjima, Žegrova izlazi iz svoje najbolje sezone. On se na Transfermarktu procenjuje na 15 miliona evra i već se šuškalo u Juventusu. On je još uvek pod ugovorom do 2026. sa LOSC-om.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.