KAO Monako: Youssouf Fofana nije zabrinut za svoju budućnost

KAO Monako: Youssouf Fofana nije zabrinut za svoju budućnost

Pozvan od strane Didijea Dešampa da igra Euro 2024 u Nemačkoj, Jusuf Fofana je bio prisutan na konferenciji za novinare u četvrtak. Ponosan što predstavlja reprezentaciju Francuske, vezni fudbaler AS Monaka govorio je o svom napretku pre nego što su ga pitali o njegovoj budućnosti… Serena, 25-godišnjakinja je tada pokazala svoj spokoj. „Ostalo mi je još godinu dana ugovora. Moja budućnost, razgovarao sam o tome sa režiserima, to nije tajna. Imamo dogovor da krenemo ka ovoj novoj fazi. Ako se to ne desi, uradiću ovo prošle sezone u Monaku. Nadam se da će svi biti pobednici ovog leta. Trenutno ne razmišljam o tome, imam veoma lepu sportsku pratnju koja se brine o tome. To nije moj posao, koncentrisaću se na ono što znam da radim, bacanje.“.

Upitan o glasinama o PSG- u, Jusuf Fofana je još jednom odbio da ulazi u detalje, preferirajući da se fokusira na ciljeve koji dolaze sa Les Bleusom. „To je veliki francuski klub koji je već veliki u Evropi. Još uvek nema šolje. Da li vidim sebe tamo? Ne obavezno, nisam fiksiran. Ako dođe, zašto da ne, ako ne dođe, neću imati košmare o tome.“. Da se nastavi…

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.