PSG ide na novi brazilski grumen

PSG ide na novi brazilski grumen

Nakon što su prošle zime kupili Lukasa Beralda (20 godina, odbrambenog igrača) i Gabrijela Moskarda (18 godina, igrača sredine terena) Luisa Kamposa i PSŽ bi ponovo mogli da se zainteresuje za Brazilca. Kao što je izvestio dnevni list ACE, glavni klub proučava prve korake Pedra Lime na Sport Recifeu. Sedamnaestogodišnja desni bek, koji je igrao na poslednjem U17 Svetskom prvenstvu, postao je neprikosnoveni starter u svom timu Serije B, koji privlači mnoge klubove osim PSG-a.

Čelsi je u prednosti. Londonci nude osam miliona evra da obezbede usluge brazilskog grumena. Predsednik Sport Recife je već bio tamo da pregovara o sporazumu. Da bi ostao u granicama finansijskog fer-pleja, to je zavisni klub, Strazbur, koji bi trebalo da potroši novac.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.