RC Objektiv: Jhoanner Chávez se zvanično obavezuje do 2028.

RC Objektiv: Jhoanner Chávez se zvanično obavezuje do 2028.

Stigao na pozajmicu ove zime iz Brazila i EK Bahia, Jhoanner Čavez je sada zvanično igrač Lensa. Klub Artois je iskoristio opciju da kupi Ekvadorca, veћuжi ga za klub do 2028. Mladi levi bek koštao bi oko 4,5 miliona evra.

Uprkos povredama mladunca i butina koje su ga hendikepirale tokom ove druge polovine sezone, RC Lens mu veruje za sezone koje dolaze. Ukupno, Jhoanner Čavez je odigrao samo osam utakmica u Ligi 1, od kojih šest kao starter.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.