Pjer-Emerik Aubameyang je bio u depresiji

Pjer-Emerik Aubameyang je bio u depresiji

Smatran jednim od najboljih igrača Lige 1 ove sezone, Pjer-Emerik Aubameyang je i dalje u sjajnoj formi, u 34. godini. Napadač Olimpike de Marsej prešao je dug put, a prošao je kroz veoma tešku epizodu na ličnom nivou kada je bio u Arsenalu, tačnije neposredno pred odlazak, u januaru 2022. godine. Rodom iz Lavala je bio depresivan, a o ovoj temi i svakodnevnom životu govorio je u intervjuu za Kolintervju.

„Sigurna sam da sam bila depresivna. Postoje stavovi koji se ozbiljno razlikuju od vaše svakodnevne životne svedoke. Na primer, poиeo sam mnogo da pijem. Bio je to težak prolaz. Počelo je malo pre nego što sam otpušten iz Arsenala. Tako da da, to je bila depresija, mislim da je lično bila vezana za zdravstveno stanje mojih roditelja. Utiče na čoveka, bilo je teško. Kako se izvuжi iz toga? Često kažemo da moramo da razgovaramo o tome, u tome nije sramota“reče Gaboneze.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.