PSG: Kajlijan Mbape objašnjava razloge svog produžetka 2022.

PSG priprema osvetu protiv Kajlijan Mbapea

Za nekoliko nedelja Kajlijan Mbape zvanično više neće biti igrač Pari Sen Žermena. Ovaj 25-godišnji napadač pridružiće se Real Madridu na kraju ugovora sa glavnim klubom koji ističe ovog leta. Ovaj transfer je dugogodišnji projekat, jer je već bilo najavljeno da odlazi 2022. godine. Ali, uprkos svim šansama, Mbape je konačno produžio ugovor sa PSŽ-om. U intervjuu sa CNN– bivši Monegasque je objasnio razloge za to.

„To je bilo više od PSG-a, to je bilo više od ostanka u PSG, bilo je Svetsko prvenstvo u Kataru, bilo je mnogo stvari oko toga. Bila je to važna odluka, teška odluka… ali ne žalim ni za čim“, opravdao je Mbape, pre nego što je priznao da je ova situacija komplikovana za lično upravljanje. „Naravno, u karijeri morate da donosite teške odluke i to sam i uradio, ali postao sam najbolji strelac svih vremena sa PSG-om. Samo želim da se setim najboljih stvari… To nije bila laka situacija i nadam se da niko neće prolaziti kroz ovo.“dodao je on. Stranica se okreće u karijeri kapitena reprezentacije Francuske.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.