Le Havre: Skoro završen sporazum Luka Elsnera i Remsa

Le Havre: veliko saopštenje oko Luke Elsnera i Mathieu Bodmera

To je igra muzičkih stolica na strani trenera Lige 1. Leto obećava da će biti veoma događajno na ovom nivou i neki klubovi već ubrzavaju u tom pravcu, poput Remsa, koji je pre nekoliko nedelja zvanični napravio odlazak Vil Stila. Od tada, klub šampanjac radi na pronalaženju njegovog naslednika i oglasio se na nekoliko profila uključujući Davidea Anćelotija. Međutim, čini se da je budući trener Remsa redovan gost u Ligi 1.

Prema našim informacijama, Rems je skoro završio dolazak Luke Elsnera koji je bio trener Le Havra ove sezone. Slovenački trener je sve bliži Remsu. Skoro da je postignut dogovor sa Le Havru o njegovom odlasku. Mada količina ovog ugovora još uvek nije procurela, dosije bi mogao da bude finalizovan pre kraja vikenda. Le Havre će zbog toga morati da nađe drugog trenera za svoju operaciju kako bi ostao u vrhunskom letu.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.