Monako, borba protiv homofobije: Mohamed Kamara mnogo rizikuje

Monako, borba protiv homofobije: Mohamed Kamara mnogo rizikuje

Posledice slučaja Mohameda Kamare uskoro će biti poznate. Pošto je sakrio logo protiv homofobije koji se sjatio na njegov dres tokom Monaka-Nantesa, Monegasque će se pojaviti pred disciplinskom komisijom ovog četvrtka. Ako je njegov klub već javno osudio njegov gest, Malijanac rizikuje veliku sankciju.

Disciplinska skala Fudbalskog saveza Francuske može da ide i do 10 utakmica suspenzije, već skoro trećine prvenstva. Ovaj 24-godišnjak će se odazvati pozivu putem videokonferencije. On je takođe dobio veliku podršku u Maliju, počev od svoje federacije ali i nekih javnih ličnosti.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.