OM: Pablo Longorija nije siguran da će nastaviti sa Pjer-Emerikom Aubameyangom

OM: Pablo Longorija nije siguran da će nastaviti sa Pjer-Emerikom Aubameyangom

OM je istrošio 4 trenera ove sezone (Marselino, Abardonado, Gattuso i Gasset) i mora da ode sa novim trenerom na početku sezone. Njegov identitet još uvek nije poznat rukovodstvu OM-a. U intervjuu za Figaro– Pablo Longorija je govorio i o budućnosti nekih igrača, uključujući i budućnost Pjer-Emerika Aubameyanga. Uprkos veličanstvenoj godini, predsednik Marseja nije mogao da garantuje da će Gabonezi, autor 30 golova na 51 utakmici, i dalje biti olimpijac sledeće sezone.

„Nemam kristalnu kuglu (smeh). Reći ću vam šta će se desiti početkom septembra… Veoma smo zadovoljni njegovim nastupima ove sezone. Njegov nivo posvećenosti i profesionalizma je visok. Voleli bismo da nastavimo sa njim, to nam je namera, ali moramo da razgovaramo. Zaslužuje puno poštovanja.. Bivši napadač BVB, Čelsija, Arsenala i Barse, još uvek je pod ugovorom do 2026. godine sa Olimpikom de Marsejom. On je takođe pružio uveravanja da će biti tamo sledeće godine.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.