OM: Snažno mišljenje Kristofa Dugarija o Serhiju Končeiçao

Snažan izlazak Kristofa Dugarija na sezonu PSG-a

To je podatak koji smo otkrili u ponedeljak: OM ide za Serрa Konиeiиaoa. Trener Porta je prioritet uprave za mesto trenera, slobodan posle penzionisanja Žan-Luj Gaseta. Izbor koji očigledno prija Kristofu Dugariju, koji je želeo da da svoje mišljenje u emisiji Rothen’s enflamme de RMC Sport.

„Volim trenera. Ima neverovatnu ličnost. On je nagnao, naterao je svoje timove da pobede. Daje identitet, grintu, timski duh. Iznenaрen sam da nema drugih timova viљe na njemu. Dokazao se, posebno u Portu. Ako Marsej uspe da privuče ovog trenera, ja kažem šeširi direktorima. Napao sam ga kada je napustio Nantes, pomalo kao lopov da se pridruћi Portu. Smatrao sam da je to neprikladno. Ali on je izneo lokalna vlakna napred, to je bilo nešto što nije mogao da odbije. On je trener sposoban da igra prosečne timove, ne nužno sa velikim imenima. U Portu nije imao nikakve pojave ali je uspeo da ih natera da igraju dobro. To bi bio odliиan potez OM-a. Imaće zahteve, ali ne toliko. On je neko ko je u ljudskom elementu. On voli fudbal. Tražiće što više stvari, ali postoji realnost činjenica“– rekao je bivši igrač. Prilično je jasno!

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.