Kylian Mbappé otvara vrata serie A kluba

PSG: Iznenađujuće novo ime koje će zameniti Kajlijan Mbapea

To je već rekao u prošlosti: Mbape je veliki fan AC Milana. U utorak, dok je bio pozvan na ceremoniju dodele globus fudbalskih nagrada Evropa, 25-godišnji napadač upitan je o mogućnosti da u bliskoj budućnosti zaigra u Italiji. Govorio je i o svojoj ljubavi prema timu iz Lombarda.

„Italijanski fudbal? Nikad se ne zna. Uvek sam govorio da ako jednog dana odem u Italiju, to жe biti u AC Milanu. Kada sam bio mali, pratio sam Milan i gledao sve njihove utakmice. Cela moja porodica je navijač Milana.“, reče Bondynois da Sky Italia. Međutim, navijači Rossonera će morati da budu zadovoljni sa ovih nekoliko reči, pošto je u Madridu da će budućnost Francuza biti napisana. Ali za nekoliko godina, nikad se ne zna kao što je glavna osoba koja je rekla…

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.