Veliki medijski izlazak Frenka Mekorta o prodaji OM-a i Pabla Longorije!

OM: Frenk Mekort kandidat za kupovinu Tiktoka u SAD

Veliko gradilište u Marselju. Posle prilično razočaravajućeg završetka sezone, pošto su Fokaejci završili na osmom mestu u Ligi 1 i neće igrati u evropskom takmičenju sledeće sezone, Pablo Longorija i Mehdi Benatia imaju posla za njih. Pre svega, tu je dosije budućeg trenera, sa Serhiom Končeisaom koji je postao prioritet da preuzme od Žan-Luj Gaseta, što smo ekskluzivno otkrili i mi u ponedeljak. Razgovori između dve stranke su već u toku…

Zatim će biti pitanje prozora za prenos. Još jedno leto, možemo očekivati mnoštvo odlazaka, ali i dolazaka, čak i ako će bez novca sa Evropskog kupa prostor za manevre biti mnogo ograničeniji nego u prošlosti. Istovremeno, i dalje postoje te uporne glasine, posebno raširene na društvenim mrežama, o prodaji kluba, Saudijcima posebno…

McCourt to još uvek poriče

U komentarima datim Journal du DimancheFrenk Mekort, vlasnik kluba iz Marseja, želeo je da napravi novo pojašnjenje. „Pitanje prodaje OM postaje apsurdno. Odgovaram na njih 8 godina. Klub nije na prodaju. Volim OM. Potpuna posvećenost. Ovog leta počinjemo novi dugoročni projekat sa Pablom Longorijom na čelu.“reče Amerikanac, iznerviran.

Reči nisu mogle da budu jasnije, a Mekort, vlasnik kluba sa juga Francuske od 2016. godine, nema nameru da se rastane sa njim. Potvrda je i da ima poverenja u Pabla Longoriju i da će Španac i sledeće sezone biti glavni, uprkos nekim kritikama na njegov račun posle loše sezone u Marseju. Leto će bar biti mirno na ovoj strani.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.